SHOWbuzz

Trg Krajine

Trodnevni koncerti i “Zimska varoš” za novogodišnje praznike u Banjoj Luci

08/11/2019

Kako je planirano, „Zimska varoš“ ponudit će bogat turistički sadržaj, sa poznatim ugostititeljskim brendovima i prigodnim zimskim sadržajima

Banja Luka će u novu, 2020. godinu, ući uz trodnevne koncerte i prigodni turistički sadržaj na Trgu Krajine, nazvan „Zimska varoš“.

U susret predstojećim praznicima, pripreme za ulazak u novu 2020. godini počinju već 7. decembra, kad će na Trgu Krajine osvanuti novi turistički sadržaj – „Zimska varoš“, u kojoj će, sve do 5. januara, moći uživati svi Banjalučani i turisti.

Kako je planirano, „Zimska varoš“ ponudit će bogat turistički sadržaj, sa poznatim ugostititeljskim brendovima i prigodnim zimskim sadržajima, uključujući klizalište za najmlađe i cjelodnevni kulturno – umjetnički program.

Približavajući se „najluđoj noći“, Banjalučani i gosti će 30. decembra moći da čuju Mariju Šerifović, da bi Novu godinu dočekali uz poznate melodije Crvene jabuke i Jelene Tomašević.

Dan poslije, 1. januara, nastupit će Aleksandra Prijović, najavljeno je iz Organizacionog odbora za obilježavanje novogodišnjih praznika.

Komentari

Leave a Reply

Vaša email adresa neće biti objavljivana.