Vremenska prognoza Stanje na putevima Kursna lista

bijeljina

Učenik pogodio nastavnicu kamenom, upućen je na liječenje

bijeljina napad učenika
FOTO: RTVBN

Dječak koji je napao nastavnicu je 2011.godiste, a radi dalje istrage nadležni nisu u mogućnosti da daju bilo kakve informacije o uzroku njegovog nasilnog ponašanja

U Osnovnoj školi Knez Ivo od Semberije u Bijeljini sinoć se desio incident.

Kako saznaje RTVBN, učenik je kamenom pogodio nastavnicu geografije koja je pala na pod. Incident nije bio na času u učionici nego unutar škole.

Kolima hitne pomoći nastavnicu su odvezli u bolnicu.

Učenik je nakon privođenja i pregleda od strane medicinskog centra MUPRS upućen za Banjaluku na dalje liječenje, saopšteno je na pres konferenciji PU Bijeljina.

Incident je prijavljen nadleznim policijskim službama juče u 17.21 sat, nakon čega je odmah obavješten dežurni tuzilac Okružnog javnog tužilaštva u Bijeljini, a koji je izašao na lice mjesta, dodali su iz PU Bijeljina.

Po prijavi nastavničkog osoblja Služba Hitne pomoći je zbrinula povrijeđenu nastavnicu, ali kako su potvrdili iz PU Bijeljina, još nisu upoznati o zdravstvenom stanju pacijentkinje.

Dječak koji je napao nastavnicu je 2011.godiste, a radi dalje istrage nadležni nisu u mogućnosti da daju bilo kakve informacije o uzroku njegovog nasilnog ponašanja.