Vremenska prognoza Stanje na putevima Kursna lista

Bosanska Gradiška

Ugašen još jedan mladi život u BiH: “Nisam ti noćas uspjela odgovoriti, volim i ja tebe”

rade lisica (2)

Do nesreće u Novoj Topoli došlo je u 3:30 sati kada je BMW kojim je upravljao Bojan Obradović (28) iz Bosanske Gradiške sletio s puta te se prevrnuo

Brojni prijatelju putem društvene mreže Facebook opraštaju se od Radeta Lisice (25) iz Bosanske Gradiške, koji je jutros smrtno stradao u saobraćajnoj nesreći.

– Pa dokle, Bože, više, dokle!!?Do kada mi misliš oduzimati drage osobe. Kada si krenuo prišao si meni i pitao me jesam li gladna, kamo sreće da sam išla s tobom, možda se ovo ne bi desilo, možda bi išli zajedno na Uranak, kako smo se dogovorili. Sutra sam trebala s tobom ići po vizu za Sloveniju… Nek’ te čuvaju anđeli kad ja već nisam uspjela.. i nisam ti noćas uspjela odgovoriti, volim i ja tebe – navedeno je na profilu djevojke Jovane Price.

I drugi prijatelji pridružili su se oproštaju:

– Počivaj u miru, prijatelju naš. Prerano si otišao.

– Neka te anđeli čuvaju.

– Nebo je dobilo još jednog anđela.

Do nesreće u Novoj Topoli došlo je u 3:30 sati kada je BMW kojim je upravljao Bojan Obradović (28) iz Bosanske Gradiške sletio s puta te se prevrnuo.

Tom prilikom teško su povrijeđeni Obradović i putnica Veselka Boškalo-Obradović (24), dok je lakše povrede zadobio Milan Lisica (20). Teško povrijeđeni zbrinuti su u Kliničkom centru Republike Srpske u Banjoj Luci.

Nastradali Rade Lisica bio je suvozač u vozilu.