Vremenska prognoza Stanje na putevima Kursna lista

Tužiteljstvo BiH

Uhapšen državni policajac, osumnjičen za trgovinu drogom

pretres policajac screenshot fb

Osumnjičeni se tereti da je djelovao kao dio organizrane mreže za prijevoz, krijumčarenje i prodaju većih količina narkotika, ukljućujući opojnu drogu “speed” i druge vrste narkotika

Po nalogu Tužiteljstva Bosne i Hercegovine slobode je lišen policijski djelatnik Direkcije za koordinaciju policijskih tijela BiH (DKPTBiH).

U saopćenju iz Tužiteljstva BiH navodi se da je osumnjičeni lišen slobode u akciji policijskih djelatnika MUP-a KS, koju su nadzirali i koordinirali tužitelj i istražitelj Posebnog odjela za organizirani kriminal, gospodarski kriminal i korupciju Tužiteljstva BiH, dok je obavljao redovne aktivnosti osiguranja čuvanog objekta.

Osumnjičeni djelatnik Direkcije za koordinaciju policijskih tijela BiH je pod istragom Tužiteljstva BiH i osumnjičen je za kazneno djelo –neovlašten promet opojnih droga, sa koruptivnim elementima koji su uključivali zlouporabu službenog položaja i policijske odore.

Osumnjičeni se tereti da je djelovao kao dio organizrane mreže za prijevoz, krijumčarenje i prodaju većih količina narkotika, ukljućujući opojnu drogu “speed” i druge vrste narkotika.

Kako se navodi u saopćenju u zakonskom roku osumnjičeni će biti predat postupajućem tužitelju koji će donijeti odluku o daljim aktivnostima.