Vremenska prognoza Stanje na putevima Kursna lista

Foča

Uhapšen jedan od dvojice lopova koji su krali cigarete na benzinskoj

policija rs (1)

Ovo lice će danas biti prevezeno u Foču i saslušano u prostorijama Policijske uprave, a nastavlja se potraga za licem koje je pobjeglo automobilom

Lice čiji su inicijali A.L. iz Sarajeva uhapšeno je zbog sumnje da je sa još jednim licem ukralo veliku količinu cigareta na benzinskoj pumpi u Miljevini kod Foče, rečeno je Srni u Policijskoj upravi Foča.

Fočanska policija zatekla je sinoć u 21.30 časova dva lica u provalnoj krađi u objektu benzinske pumpe “Nestro petrol” u Miljevini, u vrijeme dok nije radila.

Oba lica su se potom dala u bjekstvo. Jedno je pobjeglo vozilom “audi A6” sa zagrebačkim tablicama u pravcu Sarajeva, a drugo lice, koje je umaklo trčeći, kasnije se auto-stopom prebacilo do Trnova, gdje je uhapšeno.

Lice A.L. uhapsili su pripadnici Policijske uprave Istočno Sarajevo jutros u 7.00 sati  u Trnovu.

Ovo lice će danas biti prevezeno u Foču i saslušano u prostorijama Policijske uprave, a nastavlja se potraga za licem koje je pobjeglo automobilom.

Srna nezvanično saznaje da su oba lica od ranije poznata policiji zbog vršenja sličnih krivičnih djela na području Kantona Sarajevo i grada Istočno Sarajevo.

U Policijskoj upravi Foča su istakli da je lice A.L. lišeno slobode zahvaljujući dobroj saradnji i koordinacije sa Policijskom upravom Istočno Sarajevo.