Vremenska prognoza Stanje na putevima Kursna lista

Uhapšen muškarac koji je namjerno autom udario policajca

ubistvo_policija_rs
Ilustracija

Policijski službenici Policijske uprave Gradiška sinoć su lišili su slobode lice G. B. iz Kotor Varoši, zbog počinjenog krivičnog djela “sprečavanje službenog lica u vršenju službene radnje”, javlja Anadolu Agency (AA).

U ulici Prvog krajiškog Korpusa u Gradišci, prilikom regulisanja saobraćaja, policijski službenik izdao je zakonsko naređenje na koje se G. B. oglušio, te vozilom udario policijskog službenika u predjelu noge i oborio ga na asfalt.

“Policijskom službeniku ukazana je ljekarska pomoć u Službi hitne pomoći u Gradišci, kojom prilikom su konstatovane tjelesne povrede. Lice je alkotestirano, te je utvrđeno prisustvo alkohola u organizmu”, navodi se u saopštenju iz Policijske uprave Gradiška.

O navedenom događaju obaviješten je dežurni okružni javni tužilac Okružnog javnog tužilaštva Banjaluka koji je naložio da se osumnjičeni po saslušanju pusti na slobodu, a da se po kompletiranju i dokumentovanju predmeta podnese izvještaj za počinjeno krivično djelo “sprečavanje službenog lica u vršenju službene radnje”.