Crna hronika

Zvornik

Uhapšen muškarac zbog nanošenja povreda policajcu

03/09/2020

Nakon što je policija pokušala preduzeti zakonom propisane mjere i radnje, osumnjičeni je napao policijskog službenika, nanijevši mu povrede

Pripadnici Policijske uprave Zvornik uhapsili su muškarca čiji su incijali D.V. iz Zvornika zbog droge i nanošenja povreda policijskom službeniku.

Preduzimajući planske aktivnosti usmjerene na sprečavanje krivičnih djela iz oblasti zloupotrebe droge, a na osnovu prikupljenih saznanja, policija je u unutrašnjosti jedne od zvorničkih stambenih zgrada pronašla biljnu materiju koja svojim izgledom asocira na marihuanu.

Policija je radeći na rasvjetljavanju ovog događaja zatekla D.V. prilikom pokušaja da uzme plastične kese u kojima se nalazi biljna materija, saopšteno je danas iz Polcijske uprave Zvornik.

Nakon što je policija pokušala preduzeti zakonom propisane mjere i radnje, osumnjičeni je napao policijskog službenika, nanijevši mu povrede, nakon čega se udaljio sa lica mjesta i zatvorio u stan koji se nalazi u istoj stambenoj zgradi.

O ovom jučerašnjem događaju obaviješten je dežurni tužilac Okružnog javnog tužilaštva u Bijeljini, kao i sudija za prethodni postupak Osnovnog suda u Zvorniku.

Na osnovu naredbe i saglasnosti Osnovnog suda policija je izvršila pretres stana koji koristi osumnjičeni i pronašla određene predmete koji mogu poslužiti kao dokazi u krivičnom postupku, a osumnjičenog uhapsila.

U toku je kriminalistička obrada nad osumnjičenim, a sve dalje mjere i radnje preduzimaće se pod nadzorom postupajućeg tužioca.

Komentari

Autor: Srna

Leave a Reply

Vaša email adresa neće biti objavljivana.