Crna hronika

ISTOČNA ILIDŽA

Uhapšen službenik zbog primanja 18.130 KM mita

08/09/2020

U skladu sa naredbom Osnovnog suda Sokolac, policijski službenici su izvršili pretres kancelarije, stana i drugih objekata koje S.Š. koristi i oduzeli predmete koji će se koristiti u vođenju krivičnog postupka

Policijski službenici Ministarstva unutrašnjih poslova Republike Srpske uhapsili su lice iz Istočne Ilidže čiji su inicijali S.Š, zbog sumnje da je izvršilo krivično djelo primanje oko 18.130 KM mita od preduzeća iz Sarajeva.

S.Š, koji je juče uhapšen, sumnjiči se da je u dva navrata prošle godine na svoj žiro račun primio oko 18.130 KM od preduzeća iz Sarajeva, kako bi kao stručno lice u Odjeljenju za prostorno uređenje i stambeno-komunalne poslove u opštini Istočna Ilidža prekršio službena ovlaštenja u postupku dodjele lokacijskih i urbanističko-tehničkih uslova za izgradnju stambeno-poslovnog objekta, saopšteno je danas iz MUP-a RS.

U skladu sa naredbom Osnovnog suda Sokolac, policijski službenici su izvršili pretres kancelarije, stana i drugih objekata koje S.Š. koristi i oduzeli predmete koji će se koristiti u vođenju krivičnog postupka.

Protiv S.Š. biće podnesen izvještaj nadležnom tužilaštvu zbog postojanja sumnje da je izvršio krivično djelo primanje mita.

Komentari

Autor: Srna

Leave a Reply

Vaša email adresa neće biti objavljivana.