Vremenska prognoza Stanje na putevima Kursna lista

Prijedor

Uhapšen vozač Golfa koji je pobjegao sa mjesta saobraćajne nezgode

policija nesreca pjesak

U ovoj saobraćajnoj nezgodi pješak D. Lj. (1959) iz Prijedora zadobio je teške tjelesne povrede uslijed kojih je preminuo u UKC RS u Banjaluci

Policijski službenici Policijske stanice za bezbjednost saobraćaja Prijedor jule lišili su slobode lice inicijala M. M. (1995) iz Prijedora, zbog postojanja sumnje da je dana dan ranije oko 23,20 časova, upravljajući putničkim automobilom marke “VW Golf”, prouzrokovao saobraćajnu nezgodu nakon čega je napustio lice mjesta, javlja Anadolu Agency (AA).

U ovoj saobraćajnoj nezgodi pješak D. Lj. (1959) iz Prijedora zadobio je teške tjelesne povrede uslijed kojih je preminuo u Univerzitetskom kliničkom centru Republike Srpske (UKC RS) u Banjaluci.

“U toku je kriminalistička obrada nad osumnjičenim M. M, nakon čega će uz izvještaj o počinjenim krivičnim djelima ‘ugrožavanje javnog saobraćaja’ i ‘nepružanje pomoći licu povrijeđenom u saobraćajnoj nesreći’ lice biti predato u nadležnost postupajućeg tužioca Okružnog javnog tužilaštva Prijedor, na dalje postupanje”, navodi se u saopštenju iz Policijske uprave Prijedor.