Vremenska prognoza Stanje na putevima Kursna lista

Prijedor

Uhapšena zbog ucjene: Tražila 500 eura da ne objavi kompromitirajuće fotografije

mobitel zena
Ilustracija: Pexels

O svemu je obavješten tužilac Okružnog javnog tužilašva Prijedor kojem će nakon komletiranja predmeta protiv D.K. biti dostavljen izvještaj za počinjeno krivično djelo ucjena

Prijedorčanka D.K. uhapšena je jer je ucjenjivala Novljanina putem Facebook naloga da će na društvenim mrežama objaviti njegove fotografije kompromitujućeg sadržaja ukoliko ne isplati 500 eura.

Ona je uhapšena zbog postojanja osnova sumnje da je počinila krivično djelo ucjena.

“Policijskoj upravi Prijedor obratio se oštećeni iz Novog Grada i prijavio da je ucijenjen od strane nepoznatog lica koje mu putem Facebook naloga prijeti da će na društvenim mrežama objaviti njegove fotografije kompromitujućeg sadržaja ukoliko ne isplati novac u iznosu od 500 eura. Nakon što je predao osumnjičenoj novac u iznosu od 250 eura ona je lišena slobode, a kriminalističkom obradom utvrđeno je da je počinila krivično djelo. Predmetni novac je pronađen i oduzet od osumnjičene”, navode iz policije.

O svemu je obavješten tužilac Okružnog javnog tužilašva Prijedor kojem će nakon komletiranja predmeta protiv D.K. biti dostavljen izvještaj za počinjeno krivično djelo ucjena.