istočno sarajevo

Uhapšena žena koja je izdavala stan Sarajlijama da u njemu konzumiraju drogu

istočno sarajevo
Foto: Wikipedia

Protiv N.S. će sudu na Sokocu biti dostavljen zahtjev i za pokretanje prekršajnog postupka za kršenje Zakona o oružju i municiji Republike Srpske

Žena iz Sarajeva čiji su inicijali E.B. uhapšena je u Istočnom Sarajevu zbog sumnje da je Sarajlijama N.S. i A.Z. davala drogu i za korištenje narkotika stavila na raspolaganje stan u kojem su zajedno zatečeni.

Pretresom stana u Karađorđevoj ulici u Istočnom Sarajevu koji koristi E.B. pronađeno je i oduzeto 18,13 grama spida i predmeti na kojima se nalaze tragovi droge, dok je kod N.S. pronađen i gasni pištolj, saopšteno je iz Policijske uprave Istočno Sarajevo.

Nakon dokumentovanja predmeta, Okružnom javnom tužilaštvu u Istočnom Sarajevu protiv E.B. biće dostavljen izvještaj o krivičnom djelu omogućavanje uživanja droge, a Osnovnom sudu na Sokocu protiv A.Z. i N.S. zahtjev za pokretanje prekršajnog postupka.

Protiv N.S. će sudu na Sokocu biti dostavljen zahtjev i za pokretanje prekršajnog postupka za kršenje Zakona o oružju i municiji Republike Srpske.