Vremenska prognoza Stanje na putevima Kursna lista

temeljito prerađen

Kada reper preradi Rolls-Roycea evo šta na kraju ispadne

Foto: Instagram

Pošteđen nije ostao ni prtljažnik. Dobio je ogromne zvučnike, a tu je i pločica s natpisom “Cullinan Vert Edition”

Ekscentrična prerada je izvedena vrlo kvalitetno, a konačni epilog je iznad svih očekivanja.

S time će se složiti većina nakon što pogleda fotografije prerade. Radi se o temeljitoj preradi koju potpisuje Car Effex, a odrađena je po želji vlasnika – repera Lil Uzi Verta. Jedan od najluksuznijih SUV-ova je kod američkog karoserista temeljito prerađen, što je za posljedicu imalo korjenite promjene karakteristika vozila.

Za razliku od nekih prethodnih prerada koje idu u smjeru neukusnih dodataka, ovdje su stvari ekstremne.

Cullinan je tako izgubio krov i to doslovno, pa se ovim vozilom više ne može na kišu. Očito je kako je uzor bio Maybach Landaulet, original iz 2009. godine i noviji koji je zasnovan na G klasi.

Pošteđen nije ostao ni prtljažnik. Dobio je ogromne zvučnike, a tu je i pločica s natpisom “Cullinan Vert Edition”. Ne trebamo ni naglašavati kako je i prtljažni prostor presvučen smeđom kožom.

Pomalo neočekivano, i interijer je presvučen istom smeđom kožom. Nekako sumnjamo da je ova opcija bolja i kvalitetnija od one koju je odradila tvornica. Prednja maska također je obojena pola u bijelo, a pola u ljubičasto. A na vrhu je prerađeni kipić Spirit of Ecstasy, sada ukrašen dijamantima i s novim licem.