Vremenska prognoza Stanje na putevima Kursna lista

streaming platforma

Netflix je funkciju prijenosa profila nadogradio jako korisnom opcijom

netflix
Foto: Unsplash

Kod prijenosa profila je potrebno imati na umu da ukoliko korisnik ne živi u istom domaćinstvu, ali ipak želi da prenese svoj profil, biće dodat kao dodatni član i biće naplaćena mjesečna nadoknada

Popularni streaming servis Netflix je ažurirao svoju funkciju prijenosa, odnosno transfera profila, kako bi se omogućio prijenos na postojeći nalog umesto da se kreira novi nalog.

Funkcija “Profile Transfer” je implementirana u oktobru 2022. godine, a tada je opisana na sledeći način: “Ljudi se kreću. Porodice rastu. Odnosi i veze se završavaju. Ali tokom ovih životnih promjena, vaše Netflix iskustvo bi trebalo da ostane isto. Danas pokrećemo Profile Transfer, funkciju koja omogućava ljudima koji koriste vaš nalog da prenesu profil – zadržavajući personalizovane preporuke, istoriju gledanja gledanja, My List, uskladištene igre i druga podešavanja – kada započnu sopstveno članstvo”.

Dovoljan postojeći nalog

Najveći deo navedenog je ostao isti, pa je tako i dalje je moguće zadržati sve svoje personalizovane podatke, ali s jednim praktičnim dodatkom. Kako bi se izvršio prijenos više nije potrebno da se kreira novi Netflix korisnički nalog, već se transfer može izvršiti i na već postojeći nalog.

Kod prijenosa profila je potrebno imati na umu da ukoliko korisnik ne živi u istom domaćinstvu, ali ipak želi da prenese svoj profil, biće dodat kao dodatni član i biće naplaćena mjesečna nadoknada.

Netflix je funkciju prijenosa profila nadogradio jako korisnom opcijom