Vremenska prognoza Stanje na putevima Kursna lista

PU Banja Luka

Uhapšene dvije osobe u Banjoj Luci

banja luka hapsenje4

S obzirom na to da su lica tvrdila da ne posjeduju automobil, policijski službenici su operativnim radom došli do saznanja da koriste vozilo “škoda oktavija”

Pripadnici Policijske uprave Banjaluka uhapsili su lica čiji su inicijali D.R. i M.B. zbog sumnje da su na području grada počinili više krivičnih djela teška krađa i nedozvoljena proizvodnja i promet droge.

“U toku kriminalističke obrade utvrđeno je da lice M.B. /Mate Bilać/ posjeduje falsifikovanu ličnu kartu Hrvatske na navedeno ime, te da je zapravo riječ o licu S.I. za kojim je raspisana potraga od Ministarstva unutrašnjih poslova Tuzlanskog kantona”, saopšteno je iz Policijske uprave Banjaluka.

S obzirom na to da su lica tvrdila da ne posjeduju automobil, policijski službenici su operativnim radom došli do saznanja da koriste vozilo “škoda oktavija”.

U saopštenju se navodi da je izvršen pretres vozila, te da su pronađeni i oduzeti pištolj, više mobilnih telefona sa SIM karticama spremni za korištenje, elektronski uređaji – ometači signala, određena količina novca, kao i drugi predmeti koji se mogu dovesti u vezi sa izvršenjem krivičnih djela.

U saradnji sa policijskim službenicima Policijske uprave Istočno Sarajevo izvršen je pretres kuće koju koristi osumnjičeno lice D.R. na području opštine Sokolac.

“Određene aktivnosti u okviru ovog predmeta i dalje su u toku. Sve mjere preduzete su pod nadzorom Okružnog javnog tužilaštva Banjaluka, a po naredbama Osnovnog suda u ovom gradu”, naglašava se u saopštenju.