Crna hronika

Prijedor

Ukrali 200 KM iz objekta Islamske zajednice

28/04/2021
FOTO: Ilustracija

Policijska uprava Prijedor navodi da je tokom dana u ulici Muharema Suljanovića u Prijedoru, nad zgradom Islamske zajednice počinjeno krivično djelo "teška krađa", pri čemu je iz objekta ukraden novac u iznosu od oko 200 KM

Nepoznate osobe upale su u objekat Islamske zajednice u Prijedoru, na sjeverozapadu Bosne i Hercegovine i ukrale najmanje 200 maraka, javlja Anadolu Agency (AA).

U saopćenju iz MUP RS-a, entiteta u BiH, navodi se kako policijski službenici Policijske uprave Prijedor poduzimaju mjere i radnje u cilju pronalaska počinitelja krivičnog djela “teška krađa”, koje je počinjeno na štetu vjerskog objekta Islamske zajednice u Prijedoru.

Policijska uprava Prijedor navodi da je tokom dana u ulici Muharema Suljanovića u Prijedoru, nad zgradom Islamske zajednice počinjeno krivično djelo “teška krađa”, pri čemu je iz objekta ukraden novac u iznosu od oko 200 KM.

O navedenom incidentu obaviješten je i dežurni tužitelj Okružnog javnog tužilaštva u Prijedoru koji je izjavio da je riječ o krivičnom predmetu “teška krađa”.

Komentari

Leave a Reply

Vaša email adresa neće biti objavljivana.