Crna hronika

Trebinje

Ukrao automobil, pa skrivio saobraćajnu nesreću

03/09/2020

Neposredno nakon toga Policijskoj stanici Trebinje prijavljeno je da se u Ulici Vuka Mićunovića u ovom gradu dogodila saobraćajna nezgoda i da se jedan učesnik udaljio sa lica mjesta

Trebinjska policija jutros je u Trebinju uhapsila lice iz Foče čiji su inicijali N.J, koje je otuđilo putnički automobil čija je krađa prijavljena prethodne večeri, saopšteno je iz Policijske uprave Trebinje.

U saopštenju je navedeno da je policiji u 22.40 sati prijavljeno je da je nepoznato lice ili više njih u Trebinju ukralo “peugeot”.

Neposredno nakon toga Policijskoj stanici Trebinje prijavljeno je da se u Ulici Vuka Mićunovića u ovom gradu dogodila saobraćajna nezgoda i da se jedan učesnik udaljio sa lica mjesta.

U saopštenju je navedeno da je lice N.J. pronađeno u mjestu Geljev most, u Trebinju, jutros oko 1.30 sati, a pripadnici trebinjske Policijske uprave su preduzetim mjerama i radnjama stekli osnov sumnje da je ono izvršilo krađu i prouzrokovalo saobraćajnu nezgodu.

O svemu je obaviješten dežurni tužilac Okružnog javnog tužilaštva u Trebinju, koji je naredio preduzimanje svih mjera i radnji na dokumentovanju krivičnog djela oštećenje i oduzimanje tuđe stvari.

Komentari

Autor: Srna

Leave a Reply

Vaša email adresa neće biti objavljivana.