Vremenska prognoza Stanje na putevima Kursna lista

sarajevo

Upao s nožem u Konzum i oteo novac radnicama

policija sarajevo noć mupks
Foto: BHRT/ Ilustracija

Sarajevska policija obaviještena je o razbojništvu koje se dogodilo u subotu, u ranim jutarnjim satima, u Konzumovoj prodavnici u Novom Sarajevu. 

“Dana 23. 03. 2024 godine u 07,10 sati od strane jednog NN lica uz prijetnju nožem, izvršeno je razbojništvo u prodavnicu “Konzum” u ulici Marka Marulića, opština Novo Sarajevo. Tom prilikom iz prodavnice je otuđen novac u neutvrđenom iznosu”, saopštili su iz policije. 

O navedenom događaju obaviješten je dežurni tužilac, a na licu mjesta izvršen je uviđaj. 

U toku je potraga za osobom koja je izvršila ovo krivično djelo. 

Za jedan dan 661 prekršajni nalog

Prvog dana vikenda, službenici policije MUP-a Kantona Sarajevo, preduzimajući redovne mjere kontrole saobraćaja, podnijeli su jedan zahtjev za pokretanje prekršajnog postupka, uručili su 661 prekršajni nalog, a za lakše prekršaje upozorili su devet vozača. 

Iz saobraćaja je isključen jedan vozač zbog upravljanja motomim vozilom pod dejstvom alkohola. Osam osoba je zatečeno za volanom bez vozačke dozvole, a četiri vozača su u trenutku kontrole imala zabranu upravljanja motornim vozilom. 

Jean vozač sključen je iz saobraćaja zbog upravljanja vozilom pod dejstvom alkohola, a dva motorna vozila su bila neregistrovana.