Crna hronika

Istočno Novo Sarajevo

Uz prijetnju hladnim oružjem od radnice kladionice oteo 850 KM

06/11/2020

Nad N.Đ. je sprovedena kriminalistička obrada i nakon dokumentovanja predmeta nadležnom tužilaštvu biće dostavljen izvještaj o počinjenom krivičnom djelu

Policija je uhapsila muškarca iz Istočnog Sarajeva čiji su inicijali N.Đ, osumnjičenog da je maskiran i uz prijetnju hladnim oružjem od radnice sportske kladionice u Istočnom Novom Sarajevu oteo 850 KM.

Ovo krivično djelo počinjeno u Ulici vojvode Radomira Putnika, prijavljeno je Policijskoj stanici Istočno Novo Sarajevo u nedjelju, 1. novembra, saopšteno je iz Policijske uprave Istočno Sarajevo.

Policijski službenici operativnim radom došli su do saznanja da se u vezu sa izvršenjem krivičnog djela razbojništvo može dovesti N.Đ. i na osnovu naredbi nadležnog suda, a uz saglasnost tužioca Okružnog javnog tužilaštva u Istočnom Sarajevu, izvršen je pretres stana koje koristi, nakon čega je i uhapšen.

Nad N.Đ. je sprovedena kriminalistička obrada i nakon dokumentovanja predmeta nadležnom tužilaštvu biće dostavljen izvještaj o počinjenom krivičnom djelu.

Komentari

Autor: Srna

Leave a Reply

Vaša email adresa neće biti objavljivana.