Crna hronika

bosanska gradiška

Vatrogasci se i dalje bore s požarom u fabrici namještaja “Forte fleks”

17/05/2019

Starješina Profesionalne vatrogasne jedinice Gradiška Goran Stojaković rekao je Srni da plamen nije ugašen na još oko 10 odsto površine objekta, ali da se očekuje da će biti ugašen tokom večeri

Vatrogasci se i dalje bore s požarom koji je popodne izbio u proizvodnom pogonu fabrike namještaja “Forte fleks” u prigradskom naselju Kozinci kod Bosanske Gradiške, u kome nema povrijeđenih lica.

Požar je izbio u 16.30 sati, a nakon više od četiri sata gašenja, na nekoliko mjesta na objektu i dalje je izbijao plamen.

Starješina Profesionalne vatrogasne jedinice Gradiška Goran Stojaković rekao je Srni da plamen nije ugašen na još oko 10 odsto površine objekta, ali da se očekuje da će biti ugašen tokom večeri.

On kaže da se gašenje sporo odvija jer u objektu ima mnogo iverice i drugih lako zapaljivih materija koje je potrebno postepeno gasiti, a dodatni problem predstavlja i to što je urušena konstrukcija objekta.

Stojaković je naveo da će vatrogasci dežurati do jutra kod ove lokacije i nakon što požar bude ugašen.

Mjesto požara i dalje obezbjeđuje policija, a iz Policijske uprave Gradiška je saopšteno da će uviđaj biti obavljen nakon što vatra bude potpuno ugašna, što se može očekivati najranije sutra.

Komentari

Leave a Reply

Vaša email adresa neće biti objavljivana.