Notice: Trying to get property 'display_name' of non-object in /srv/storage/fokus.ba/wp-content/plugins/wordpress-seo-premium/frontend/schema/class-schema-person.php on line 152
Crna hronika

Vlasnik trgovine u Banjoj Luci: Oficir OSBiH me htio zaklati (VIDEO)

20/08/2015

Vesko Kasalović vlasnik trgovačke radnje u banjalučkom naselju Piskavica, tvrdi da ga je u nedjelju na poslu pretukao oficir oružanih snaga Borislav Mihajlović i nanio mu teške tjelesne povrede.

Dok je popisivao robu priča Kasalović, nije ni slutio šta će ga snaći. Na vratima se pojavio Mihajlović sa još tri osobe. Počeli su da ga tuku i razbijaju prodavnicu, javlja ATV.

“Dok je trajao sam fizički napad tražio je nož da me zakolje, kao krmče da me raspori. Potom su počeli da uništavaju robu, da obaraju tezgu i da šutiraju. Koliko je trajao napad ne znam tačno. Kada je neko od njih rekao ‘policija’ trojica napadača su pobjegla a Mihajlović Borislav je ostao”, kazao je Kasalović.

U Banjalučkoj hitnoj pomoći konstatovali su mu teške tjelesne povrede a materijalu štetu u radnji tek treba da utvrdi. U ministarstvu odbrane Bosne i Hercegovine potvrdili su nam da su dobili prijavu da se napad dogodio, ali i da je prozvani Mihajlović sve to negirao. Mihajlović je zaposlen u banjalučkoj kasarni “Kozara” a i oni će se po svemu sudeći u narednim danima pozabaviti istragom.

Kasalović, međutim, sumnja da su u MUP-u pokušali da okarakterišu napad kao kršenje javnog reda i mira a ne kao krivično djelo. Tvrdi da je više puta morao da zove policiju prije nego su došli i obavili uviđaj.

Komentari

Leave a Reply

Vaša email adresa neće biti objavljivana.