Vremenska prognoza Stanje na putevima Kursna lista

Vlasniku ćevabdžinice “Kod Muje” u Banjoj Luci oteli oko 20.000 KM

kod-muje-banja-luka-basta

Adis Smailagić (42), vlasnik poznate banjalučke ćevabdžinice “Kod Muje”, prijavio je da je opljačkan na parkingu pored tog objekta, u Banjoj Luci.

Ni taj ćevabdžija ni policija nisu htjeli da navedu o kolikoj je svoti riječ, ali se spekuliše da je u pitanju suma između 10.000 i 20.000 maraka.

Policiji je 10. septembra oko 23 sata prijavljeno da su dvojica nepoznatih razbojnika presreli Smailagića, koji je audijem dolazio pred svoj lokal.

“Po prijavi, razbojnici, koji su bili maskirani, nisu dali Smailagiću da izađe iz auta i počeli su da ga tuku po glavi i leđima. Ne zna se da li su bili naoružani. Potom su mu oteli torbicu s parama i počeli da bježe pješice. Sve se odigralo u minut do dva”, ističe izvor Nezavisnih novina.

Smailagić, koji ima vidljivu povredu na licu, gdje mu je zalijepljen flaster, nije želio da komentariše, već nas je uputio na policiju. Iz policije su saopštili da je, po prijavi, Smailagić opljačkan u Ulici Brace Potkonjaka.

Marija Markanović, portparol CJB Banjaluka, kazala je da je o prikupljenim saznanjima obaviješten dežurni okružni tužilac Okružnog javnog tužilaštva Banjaluka. “On je naložio da se preduzmu neophodne mjere i radnje u cilju pronalaska izvršilaca i rasvjetljavanju krivičnog djela. Rad po navedenom je u toku”, kazala je Markanovićeva.