Crna hronika

Doboj i teslić

Vozili drogirani i pijani, policija im oduzela automobile (FOTO)

19/10/2020

Protiv navedenih osoba biće preduzete zakonom predviđene mjere i radnje

Policija u Doboju oduzela je u subotu, od vozača N.M. iz Sarajeva, automobil kia koji je u vlasništvu društva za iznajmljivanje vozila.

“Policijski službenici su isti dan oko 21, 30 sati, u Doboju, izvršili kontrolu navedenog putničkog automobila prilikom čega su utvrdili da navedeno lice upravlja vozilom pod dejstvom opojnih droga te da upravlja vozilom za vrijeme dok mu je izrečena zabrana upravljanja. Izvršenim testiranjem na prisustvo opojnih droga u organizmu utvrđeno da je isto pozitivno na dvije vrste opojnih droga, nakon čega je isto lišeno slobode. Uvidom u bazu izrečenih novačnih kazni utvrđeno je da isto ima dug u iznosu od 3.043, 60 KM. Navedeno vozilo će biti vraćeno vlasniku”, saopšteno je iz policijske uprave Doboj.

Dan kasnije teslićka policija je, prilikom kontrole D.Đ. iz Teslića, utvrdila da on upravlja audijem a3 pod dejstvom alkohola u količini od 1, 82 g/kg. Vozač je potom uhapšen, a automobil je oduzet.

“Izvršenim provjerama u službenim evidencijama utvrđeno je da je navedeno lice višestruki povratnik u činjenju prekršaja te uvidom u bazu izrečenih novačnih kazni utvrđeno je da isto ima dug u iznosu od 4.082,90 KM. Navedeni putnički automobil je oduzet zbog sprečavanja daljih vršenja prekršaja”, navodi Policijska uprava Doboj u saopštenju.

Protiv navedenih osoba biće preduzete zakonom predviđene mjere i radnje.

Komentari

Leave a Reply

Vaša email adresa neće biti objavljivana.