Za muškarcem iz Zvornika tragali tri dana, pronašli ga vezanog u šumi

potraga

Aleksandar Jovičić iz Zvornika čiji je nestanak prijavljen u ponedeljak 30.novembra, pronađen je danas u blizini Drinjače kod Zvornika, zavezenih ruku i nogu. Jovičić je tri dana bio zavezan, a policija vodi intenzivnu istragu o ovom slučaju, piše Faktor.

Jovičić je 30. novembra rano ujutro krenuo za Posušje, gdje se nalazi središte firme u kojoj je zaposlen, a sa sobom je ponio pazar.

Radio je kao trgovački putnik i priča se da je sa sobom nosio od tri do pet hiljada maraka.

Nakon što ga je porodica više puta tokom dana zvala na mobilni telefon na koji se on nije javljao, obavještena je policija koja je istog dana u popodnevnim satima na području opštine Vlasenica našla samo njegov putnički automobil.

Jovičić je pronađen nakon tri dana u blizini Drinjače kod Zvornika, zavezenih ruku i nogu.

Na mjesto događaja izašla je i ekipa Hitne medicinske pomoći, koja je kod Jovočića konstatovala lakše tjelesne povrede.

Detalji ovog slučaja zasad su još nejasni. Iako iz policijenisu mogli potvrditi ove navode, sumnja se da je riječ o razbojništvu.

Jovičić je, naime, prema nepotvrđenim informacijama, 30. novembra rano ujutro krenuo za Posušje, gdje se nalazi sjedište firme u kojoj je zaposlen, a sa sobom je ponio novac od pazara. Navodno je kod sebe imao tri do pet hiljada maraka.

Nakon što su ga članovi porodice više puta bezuspješno zvali na telefon, obavijestili su policiju, koja je isti dan u popodnevnim satima na području Vlasenice pronašla njegov automobil.