Vremenska prognoza Stanje na putevima Kursna lista

Detalji napada u Bijeljini

Žena i muškarac životno ugroženi: On je ormarima blokirao vrata da niko ne može ući

bijeljina policija napad
Foto: Infobijeljina.com

“Kroz prozor su ušla dva policajca i dva vatrogasca te sklonili namještaj sa ulaznih vrata, kako bi ljekari došli do povrijeđene žene”, kaže izvor portala InfoBijeljina

U Urgentni centar bijeljinske bolnice večeras su dovezeni povrijeđeni muškarac i žena i oba pacijenta su životno ugrožena, rekao je za RTRS Slaviša Dabić, dežurni hirurg u ovoj ustanovi.

-U Urgentni centar dovezeno je muško lice u besvjesnom stanju sa teškim tjelesnim povredama donjih ekstremiteta, grudnog koša, povrede glave i lica u jedinicu Intenzivnog liječenja i trenutno se nalazi u životno ugrožavajućem stanju. Ubrzo je dovezena i ženska osoba sa mnogobrojnim povredama po licu, gornjim ekstermitetima kao i po trupu u smislu posjekotina – naveo je Dabić.

Muškarac koji je večeras u Bijeljini izbo ženu, a zatim skočio sa zgrade, ormarima je blokirao ulazna vrata da unutra ne može niko ući, saznaje InfoBijeljina.

Izvor portala InfoBijeljina kaže da su pripadnici bijeljinske policije pokušali ući unutra ali to nisu uspijevali zbog blokiranih vrata.

-Kroz prozor su ušla dva policajca i dva vatrogasca te sklonili namještaj sa ulaznih vrata, kako bi ljekari došli do povrijeđene žene – kaže izvor portala InfoBijeljina.

Podsjećamo, u Ulici Pere Stanića u Bijeljini je došlo do napada na žensku osobu a potom i pokušaja samoubistva.

Na licu mjesta su i dalje pripadnici Policijske uprave Bijeljina i u toku je uviđaj.