Vremenska prognoza Stanje na putevima Kursna lista

Tragedija kod Foče

Žena poginula od strujnog udara, tijelo pronašao komšija

uticnica struja elektricna energija unsplash

Iz policije su apelovali na sve građane da u slučaju pronalaska oštećene aluminijske distributivne mreže o svemu obavijeste stručnu lica iz elektrodistribucije koji bi na adekvatan način sanirali iste.

Žena N.J. iz sela Osjeka kod Foče poginula je od posljedica strujnog udara.

Kako je saopšteno iz Policijske uprave Foča, njima je juče jedan mještanin prijavio da je u neposrednoj blizini kuće pronašao beživotno tijelo N.J. iz pomenutog sela, a pored koje se nalazio strujni kabal pod naponom.

O događaju je obavješten dežurni tužilac Okružnog javnog tužilaštva Trebinje, koji je prisustvovao uviđaju na licu mjesta, a koji su pod njegovim nadzorom izvršili policijski službenici Policijske uprave Foča.

“Na lice mjesta događaja prisustvovao je i ljekar mrtvozornik Doma zdravlja Foča koji je konstatovao smrt N.J. i radnici Elektrodistribucije Pale, teritorijalna jedinica Foča koji su isključili struju, odnosno žice sa naponom”, navode iz policije.

Ovom prilikom iz policije su apelovali na sve građane da u slučaju pronalaska oštećene aluminijske distributivne mreže o svemu obavijeste stručnu lica iz elektrodistribucije koji bi na adekvatan način sanirali iste.