Vremenska prognoza Stanje na putevima Kursna lista

Austrijska policija riješila misterioznu smrt mlade Anite

anita

Misterij smrt mlade Anite Juranović (18) koja je u nedjelju ujutro pronađena mrtva u parku  crkve u mjestu Weiz nedaleko od Graza razjašnjen je u utorak.

Austrijska policija je rekla da je obdukcijom utvrđeno da je Anita pala i zadobila frakturu lobanje, zbog čega je iskrvarila. Obdukcijom je isključena nasilna smrt, piše OE24.

Anita je u nedjelju oko pet sati ujutro napustila diskoteku Almrausch. Kasnije je pronađena mrtva u parku crkve. Anitina prijateljica potvrdila je policiji da su se rastali u to vrijeme, i izjavila da više ništa ne zna o njoj, prenosi 24sata.hr.

U Stražemanu, malom selu nedaleko Požege tuga i jad. Najteže je baki Ivuši i djedu Stipi koji oplakuju svoju unuku. Baka je zbog neizdržive boli za unukom u ponedjeljak završila na Hitnoj pomoći.

– Razgovarala sam s mlađom kćerkom, koja mi je rekla da je jako teška situacija. Kćer Željku, Anitinu majku nisam čula, samo dragi Bog zna kako to sve ona podnosi. Bojim se za nju, jer se još nije oporavila od suprugove iznenadne smrti. Neka nam je dragi Bog na pomoći – rekla je Ivuša.

Porodica i svi prijatelji su u šoku, teško prihvaćaju da Anite nema.

– Kako god da okrenete teško nam je to prihvatiti – rekla je rodica Anite Juranović.

Rodica je zamolila sve da se baka i djeda ne uznemirava, jer su i samo teško bolesni.