Vremenska prognoza Stanje na putevima Kursna lista

Berlusconi nazvao Macronovu suprugu “divnom mamom”

berlusconi

afovima sklon bivši talijanski premijer Silvio Berlusconi našalio se na račun skoro 25-godišnje dobne razlike između francuskog predsjednika Emmanuela Macrona i njegove znatno starije supruge, nazivajući je “divnom mamom” novog francuskog čelnika.

– Imamo 39-godišnjaka (francuskog predsjednika) s dobrim radnim iskustvima, i iznad svega, s divnom mamom koja ga vodi za ruku od vremena kada je bio dječak – izjavio je Berlusconi u ponedjeljak navečer na političkom skupu u Monzi u blizini Milana.

Brigitte Macron ima 64 godine, dok francuski predsjednik ima 39. Oni su započeli vezu u vrijeme dok je ona bila Macronova nastavnica u srednjoj školi.

Ni Berlusconi nije imun na međugeneracijske ljubavne veze, dok je njegova djevojka Francesca Pascale 49 godina mlađa od njega.

Bivši talijanski premijer također je bio suđen što je plaćao za seks s maloljetnicom u takozvanoj “bunga-bunga aferi”, ali je oslobođen zbog nedostatka dokaza. Berlusconi je, ipak, suočen sa suđenjem zbog podmićivanja svjedoka u tom slučaju, prenosi dpa.