Vremenska prognoza Stanje na putevima Kursna lista

baška voda

Buknuo požar u hotelu vlasnika “Violete”

hotel hrvatska baska voda pozar
FOTO: Facebook / @vatrogasci.baskavoda

Vlasnik hotela od prije četiri i po godine je hercegovački poduzetnik Petar Ćorluka, vlasnik tvornice toaletnog papira i higijenskih potrepština Violeta

Požar je sinoć zahvatio jedan od objekata u krugu hotela “Hrvatska” u Baškoj Vodi. Riječ je o objektu koji se trenutno ne koristi. Vatrogasci su imali pune ruke posla, na lice mjesta stiglo je čak pet vozila Dobrovoljnog vatrogasnog društva Baška Voda.

Kako su objavili iz Vatrogasnog operativnog centra Splitsko-dalmatinske županije, planuli su – odbačeni madraci, prenosi Slobodna Dalmacija.

Vlasnik hotela od prije četiri i po godine je hercegovački poduzetnik Petar Ćorluka, vlasnik tvornice toaletnog papira i higijenskih potrepština Violeta.

Posredstvom svoje firme Marea Alta sa sjedištem u Makarskoj Ćorluka je kupio turističke nekretnine pod Biokovom od Ministarstva državne imovine za nešto više od 46 miliona kuna ili oko 6,1 milion eura.

Upravo je spomenuta kompanija iza koje stoji “balkanski kralj toalet papira” jučer ishodila građevinsku dozvolu za planirani projekt u vezi s hotelom “Hrvatska” u kojem je sinoć bukuno požar. Prije pandemijske pauze investitor je tvrdio da hotel “Hrvatska” vrijedi oko 20 miliona eura.

Vatrogasci su objavili fotografije sinoćnje akcije.

Upravo – Požar praznog stambenog objekta u Baškoj vodi. Na intervenciji 15 vatrogasaca s 5 vozila.

Posted by Vatrogasci Baška Voda on Monday, June 26, 2023