Vremenska prognoza Stanje na putevima Kursna lista

lider ldp-a

Čedomir Jovanović u veoma lošem zdravstvenom stanju

cedomir_jovanovic

Lider LDP se od 30. juna nalazi u bolnici zbog upale pluća. Kako je tada naveo izvor Nova.rs, Jovanović je bio u kontaktu sa prijateljem za koje se kasnije ustanovilo da je pozitivan na Covid 19

Lider Liberalno demokratske partije Srbije Čedomir Jovanović je, zbog lošeg zdravstvenog stanja, prebačen sa bolnice na Bežanijskoj kosi, gdje je čekao rezultate testa na koronavirus, na Infektivnu kliniku, potvrđeno je za Nova.rs.

Kako saznaju, Jovanović se nalazi u veoma lošem zdravstvenom stanju, zbog čega je iz Kliničko bolničkog centra “Bežanijska kosa” prebačen na Kliniku za infektivne i tropske bolesti.

Dio boravka na KBC “Bežanijska kosa”, Jovanović je, kako saznaju, proveo u dijelu gdje se nalaze pacijenti koji su priključeni na kiseonik, što povrđuje da je njegovo zdravstveno stanje ozbiljno pogoršano.

Podsjetimo, lider LDP se od 30. juna nalazi u bolnici zbog upale pluća. Kako je tada naveo izvor Nova.rs, Jovanović je bio u kontaktu sa prijateljem za koje se kasnije ustanovilo da je pozitivan na Covid 19.