Globus

zločin u Kosovu

“Čekala da se porodi”: Muškarac ubio trudnu suprugu ispred bolnice

01/12/2022
Foto: Koha Ditore

Prištinski mediji  listom izvještavaju, pozivajući se na svoja saznanja – da je ubijena žena bila trudnica koja je čekala da se porodi, kao i da se sumnja da je ubistvo izvršio njen suprug od kojeg se razvodila vatrenim oružjem

U dvorištu Ginekološke klinike Kliničko-bolničkog centra u Prištini večeras je pronađeno beživotno tijelo 35-godišnje žene. Sumnja se na ubistvo, potvrdili su iz Kosovske policije za prištinsku Kohu.

Iako za sada nema potvrde policije, kosovski premijer Albin Kurti saopštio je da je riječ o trudnoj ženi, koju je ubio suprug.

“Oko 18:00 sati dobili smo informaciju o beživotnom tijelu u dvorištu Kliničko-bolničkog centra u Prištini. Policija je odmah izašla na mjesto događaja, kao i ljekarska ekipa koja je konstatovala smrt nastradale žene stare oko 35 godina“, kazala je portparolka policije Flora Ahmeti, prenosi Kossev.

Precizirala je da se na osnovu prvih informacija sa terena sumnja na ubistvo.

„Policija trenutno u koordinaciji sa tužiocem vrši uviđaj i nastavlja sa preduzimanjem svih istražnih radnji, u cilju potpunog rasvjetljavanja događaja“, rekla je ona.

Prištinski mediji  listom izvještavaju, pozivajući se na svoja saznanja – da je ubijena žena bila trudnica koja je čekala da se porodi, kao i da se sumnja da je ubistvo izvršio njen suprug od kojeg se razvodila vatrenim oružjem.

U međuvremenu su uslijedile reakcije najviših prištinskih zvaničnika koji su osudili ubistvo.

Žena je bila u 41. nedjelji trudnoće i čekala je porođaj.

Komentari

Leave a Reply

Vaša email adresa neće biti objavljivana.