saobraćajka i pucnjava

Crna noć u Beogradu: Tri osobe mrtve, jedna ranjena

ubistvo beograd nova rs

Na poziv policije zbog ubistva u Rakovici, oko 40 minuta poslije ponoći, ekipa Hitne pomoći je konstatirala smrt muškarca, starosti 30 godina

Dvoje poginulih u saobraćajnoj nesreći, ubistvo i jedno ranjavanje iz vatrenog oružja desili su se tokom protekle noći, rečeno je agenciji Beta u beogradskoj službi Hitne pomoći, koja je ocijenila da je to bila “katastrofalna noć”.

U saobraćajnoj nesreći na Zrenjaninskom putu dvije osobe su poginule, muškarci starosti oko 30 i 25 godina. Nesreća se desila u 22 sata.

Intervenirano je i kod saobraćajne nezgode u kojoj su konstatirane lakše povrede.

Na poziv policije zbog ubistva u Rakovici, oko 40 minuta poslije ponoći, ekipa Hitne pomoći je konstatirala smrt muškarca, starosti 30 godina.

Pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova, PS Rakovica, uhapsili su Z.R. (54) zbog postojanja osnova sumnje da je izvršio krivičo djelo ubistvo. On je, prema prvim informacijama, sam pozvao policiju i ispričao šta je uradio.

Sumnja se da je on oko ponoći, u kući, u Rakovici, nakon rasprave, iz vatrenog oružja usmrtio svog stanodavca tridesetdvogodišnjeg muškarca, nakon čega ga je policija i uhapsila.

Ubijeni T. M. je sa osumnjičenim za ubistvo R. Z. zajedno radio na rudarenju kriptovaluta i navodno mu nije dao novac.

Kako pišu beogradski mediji, osumnjičeni za ubistvo pozvao je oko ponoći policiju i prijavio da je ubio stanodavca. On prilikom hapšenja nije pružao otpor, a za njim su raspisane dvije policijske potrage jedna zbog izdržavanja zatvorske kazne od sedam godina i jedne od šest mjeseci.

U Surčinu je iz vatrenog oružja oko 20 sati povrijeđen 35-godišnji muškarac, prevezen je na reanimaciju u Urgentni centar.

Ukupno je beogradska Hitna pomoć tokom noći intervenirala 108 puta od toga 13 puta na javnim mjestima.