Vremenska prognoza Stanje na putevima Kursna lista

Crnogorki ispaljena tri metka u glavu, leš pronađen u raspadnutom stanju

podgorica–julija-jaksic–f_620x0

Julija Jakšić (38), državljanka Crne Gore, ubijena je u italijanskom gradu Cervino, u blizini Napulja. Njeno tijelo pronađeno je u raspadnutom stanju, ali utvrđeno je da je imala tri prostrijelne rane na glavi.

Julijin nestanak porodica i prijatelji prijavili su gotovo dvije sedmice ranije, u noći između subote i nedjelje, 21. oktobra, prenosi Blic.

Žena je živjela u Napulju od kada je imala 18 godina, i to sa porodicom bivšeg muža, sa kojim ima sina.

U noći kada je prijavljen njen nestanak rekla je zaovi da izlazi u obližnji noćni klub. Nekoliko sati kasnije, pozvala je sina, posle čega je viđena u baru na željezničkoj stanici u društvu muškarca afričkog porijekla.

Od tada joj se gubi svaki trag, a policija je njeno tijelo pronašla u jednom stanu.

Ovu vest objavio je portal Caserta Focus dodajući da je beživotno tijelo u lokvi krvi zatekla vlasnica kuće, koja je zbog neprijatnih mirisa koji su dolazili iz iznajmljenog stana na spratu, odlučila da vidi šta se dešava.

Tokom uviđaja u stanu, odnosno na podu kupatila, pronađene su tri čahure od metka manjeg kalibra, dok oružje nije pronađeno.

Julijin nestanak pratili su svi mediji na Apeninskom poluostrvu, a apel da se Crnogorka pronađe objavljen je i na nacionalnoj televiziji RAI.