Vremenska prognoza Stanje na putevima Kursna lista

okučani

Detalji strašne nesreće blizu bh. granice: Među 17 povrijeđenih ima i djece

nesr

– U ovome trenutku jedna je osoba životno ugrožena i nalazi se u šok sobi, a jedna je sada podvrgnuta operacijskom zahvatu

Četiri osobe smrtno su stradale u teškoj saobraćajnoj nesreći koja se noćas u 3.12 minuta dogodila na sjevernom kolničkom traku autoceste A3, javlja lokalni portal SB Plus.

Prema podacima s kojima je izašla Policijska uprava brodsko-posavska na mjestu nesreće je utvrđeno da je, iz za sada još uvijek neutvrđenih razloga, došlo do prevrtanja teretnog vozila nacionalnih registracijskih oznaka Republike Srbije. Prema zasad nepotvrđenim informacijama, u kamionu su bili migranti.

U bolnicama u Slavonskom Brodu, Novoj Gradiški i Pakracu zbrinuto je ukupno 17 osoba povrijeđenih u teškoj prometnoj nesreći. U novogradiškoj bolnici nalazi se ukupno 11 osoba.

Tehnička intervencija 39/2021 A 3 150 km ?? brz oporavak svima.

Posted by Jvp Novska on Sunday, March 21, 2021

– U ovome trenutku jedna je osoba životno ugrožena i nalazi se u šok sobi, a jedna je sada podvrgnuta operacijskom zahvatu. Ukupno je pet osoba zadobilo teške tjelesne povrede, a preostalih šest lakše, kazao je za SBplus direktor novogradiške Bolnice dr. Josip Kolodziej, dodajući kako je riječ uglavnom o osobama mlađe životne dobi među kojima ima i djece.

– U Opću bolnicu „Dr. Josip Benčević” rano jutros su primljena četiri strana državljana mlađe životne dobi s teškim povredama. U toku je liječenje i provode se svi potrebni postupci. Zasad su svi pacijenti stabilno, za SBplus kazao je direktor slavonskobrodske Opće bolnice, prim. Josip Samardžić.

U prevrtanju kamiona poginule četiri osobe, više povrijeđenih