Vremenska prognoza Stanje na putevima Kursna lista

Hrvatska

Detalji stravične nesreće u kojoj je poginulo troje mladih: Vozač nije položio vozački

nesreca osijek

Četvero mladih BMW-om se vraćalo iz noćnog izlaska. Automobilom je upravljao 19-godišnjak

Cure novi detalji stravične nesreće u kojoj je rano jutros u Osijeku poginulo troje mladih koji su se vraćali iz noćnog izlaska.

U nesreći su poginula dva mladića u dobi od 19 i 24 godine, a poginula je i 25-godišnjakinja, dok je 21-godišnja djevojka teško povrijeđena. Četvero mladih BMW-om se vraćalo iz noćnog izlaska. Automobilom je upravljao 19-godišnjak.

Kako piše Index.hr, vozač koji je prevelikom brzinom izletio s ceste, nakon čega je BMW udario u stablo, vozio je bez položenog vozačkog ispita. Prema informacijama Indexa, polagao je vozački ispit ali ga nije položio.

Još se uvijek ne zna je li, osim prevelike brzine, 19-godišnji vozač vozio i pod utjecajem alkohola.

No zna se da je četvero mladih od kojih je troje skončalo život u smrskanom BMW-u samo nekoliko sati prije smrti na Instagramu objavljivalo slike i snimke alkohola.

Objavili su više snimki i slika alkohola, a na jednoj od fotografija napisano je: “Natjecanje u ispijanju alkohola”.

Mladi su se zabavljali u jednom narodnjačkom klubu u Osijeku.

Index je neslužbeno doznao da je 21-godišnja djevojka teško povrijeđena, no ona je sada stabilno. Primljena je u bolnicu s teškim ozljedama mozga, prsišta, trbuha, kostiju.

“Trenutno je stabilno i nije životno ugrožena. Sada je na respiratoru, prati se rad svih vitalnih funkcija, potpuno je zbrinuta i nadamo se dobrom ishodu”, kazao je dežurni anesteziolog Klinike za anesteziologiju i intenzivno liječenje osječkog KBC-a Ivan Jurić.

S obzirom na stanje automobila nakon nesreće gotovo je sigurno da se BMW kretao brzinom mnogo većom od dopuštene.