Vremenska prognoza Stanje na putevima Kursna lista

pisac i novinar

Dežulović komentarisao posljednju u nizu sramotnih izjava Milanovića

Predsjednik sudjelovao na svečanoj sjednici Fakultetskog vijeća Fakulteta strojarstva i brodogradnje
02.12.2021., Zagreb - Predsjednik Zoran Milanovic sudjelovao je na svecanoj sjednici Fakultetskog vijeca Fakulteta strojarstva i brodogradnje Sveucilista u Zagrebu u prigodi obiljezavanja Dana Fakulteta strojarstva i brodogradnje.

“Ništa, predsjedniče. Baš ništa. Što bi rekao jedan moj drug, ne morate vi ići u tri pizde materine, ja ću”, zaključio je Dežulović

Boris Dežulović, pisac i novinar, komentarisao je na Facebooku posljednju u nizu brojnih sramotnih izjava hrvatskog predsjednika Zorana Milanovića.

Milanović je, komentarišući ubistvo porodice Zec u Zagrebu prije 30 godina, kazao kako je “dovoljno što im je data finansijska kompenzacija”.

“Prije pedeset jednu godinu, 7. decembra 1970., njemački kancelar Willy Brandt u ikoničnom je prizoru njemačke katarze kleknuo pred spomenik židovskim žrtvama varšavskog Geta.

Pedeset jednu godinu kasnije, 7. decembra 2021. godine, hrvatski predsjednik Zoran Milanović u ikoničnom se prizoru hrvatske katarze prisjetio nikad procesuiranog ubistva srpske porodice Zec i hladnokrvne likvidacije dvanaestogodišnje Aleksandre: “Porodica Zec je bila pozvana u vladu, dobili su odštetu, što još treba? Sad vas moram direktno pitati, što još treba?”

Ništa, predsjedniče. Baš ništa. Što bi rekao jedan moj drug, ne morate vi ići u tri pizde materine, ja ću”, zaključio je Dežulović.

Činjenicu da Milanovićevi komentari nailaze na odobravanje i u jednom dijelu Bosne i Hercegovine, prokomentarisao je i Srđan Puhalo, psiholog i analitičar.

“Zapadna Hercegovina podržava komunjaru Milanovića, ovo je veće čudo od Međugorja”, poentirao je u svom stilu Puhalo.