Vremenska prognoza Stanje na putevima Kursna lista

Djeda Jelene Đoković opljačkali i vezali za stub, pronađen u kukuruzištu

djokobic

Dvojica razbojnika upala su tokom noći u kuću Miloslava Radisavljevića (85) inače, djeda Jelene Đoković, uzela mu 26.000 dinara i mobilni telefon, pišu Novosti.

Kako se saznaje, razbojnici su muškarca potom izveli napolje, vezali ga za metalnu konstrukciju i ostavili u kukuruzištu, gde je jutros i pronađen. Nije povređen, a potraga za razbojnicima je u toku.

Porodica Miloslava Radisavljevića, kao Novak i Jelena Đoković u potpunom su šoku zbog svega što se desilo, saopšteno je iz Đokovićevog tima.

Jelenin djed Milosav, zbog svih okolnosti nije u stanju da daje izjave medijima, baš kao ni Novak i Jelena, ali se zahvaljuju policiji na brzoj reakciji.

Predsjednik Opštine Ljig Dragan Lazarević potvrdio je danas da je djed supruge Novaka Đokovića pronađen vezan u kukuruzištu i da je riječ o pokušaju otmice.

„Pronašli smo ga vezanog lisicima za betonsku banderu u kukuruzištu odakle je dozivao u pomoć. Tu je slučajno prolazio direktor Komunalnog preduzeća Vladimir Stajić koji je čuo zapomaganje i priskočio u pomoć. Kontaktirali smo već nekoliko puta njegovu kćerku Veru Mitić, Novakovu taštu, koja se trenutno nalazi u Monte Karlu, i koja nam je rekla da njenom bratu stižu poruke u kojima se traži dva miliona eura za otkup”, naveo je Lazarević.

Dodao je da je na lice mjesta stigla i Žandarmerija i radi na rasvjetljavanju ovog slučaja.