Vremenska prognoza Stanje na putevima Kursna lista

Djevojka koja je danas pronađena mrtva bila svjedok smrti tinejdžera

mirjana jovan

Mirjana M. (21), koja je danas nađena mrtva u stanu na Dorćolu, bila je svjedok smrti tinejdžera Jovana Paunovića (17), javlja srbijanski Blic. Uzrok njene smrti za sada nije poznat.

Mirjana M. je, kako se saznaje, bila neposredni svedok smrti Jovana Paunovića (17), tinejdžera koji je, kako se vjeruje, zbog predoziranja ekstazijem preminuo prije deset dana ispred jednog beogradskog splava.

Prema izjavama gostiju splava, mladić koji je umro u najgorim mukama izbačen je iz lokala nakon što je u svoj organizam unio veliku dozu ekstazija, koji je, pretpostavlja se, i uzrokovao njegovu smrt. Tinejdžera, koji je prije smrti bio u bunilu, na pločniku ispred splava samog su ostavili prijatelji, a Mirjana je, prema informacijama koje posjeduje Blic, ispred splava naišla na njega.

Djevojka je pokušavala da mu pomogne dok joj je Jovan umirao na rukama.

– Ona je bila prva osoba koja je Jovanu pružila pomoć. Pričala je sa njim ispred splava sa kojeg je izbačen. Njoj je maturant ispričao koliko je ekstazija uzeo to veče, nakon čega je pao u šok. Držala ga je dok je on umirao i zvala Hitnu pomoć – kaže sagovornik.

Prema riječima izvora Blica, Mirjana je bila i na VMA dok su se ljekari borili za Jovanov život. Njegova smrt ju je duboko potresla, nije mogla da se pomiri sa činjenicom da ga više nema.

– Svo vrijeme je pričala o njemu, o tome kako je mislila da će preživjeti. Mislila je da je sve moglo da bude drugačije – objašnjava sagovornik.