Globus

Zločin u Hrvatskoj

Djevojku iz Njemačke oteo, vezao za stablo i silovao, spasio je slučajni prolaznik

03/09/2020

Muškarac je taj dan zapazio djevojku dok se tim dijelom vozio u dostavnom vozilu obližnjeg restorana u kojemu je očito radio nacrno

Županijsko državno odvjetništvo u Karlovcu podiglo je optužnicu protiv 44-godišnjeg Sinišu Adamića serijskog silovatelja kojeg terete da je 5. marta u šumi u Bosiljevu zatočio, orobio i silovao 20-godišnju njemačku djevojku koja je prolazila na biciklu.

Muškarac je taj dan zapazio djevojku dok se tim dijelom vozio u dostavnom vozilu obližnjeg restorana u kojemu je očito radio nacrno, javlja kaportal.

Djevojka se vozila na biciklu. Izašla je iz lijevog zavoja i čekao ju je novi uspon na njenom putu prema Bosiljevu. Desno je bilo skretanje za Lovački dom LD Družac. S tog puta prema njoj se zaletio nizak rastom, ali tjelesno krupni Siniša, oborio je s bicikla i odvukao u šumu. Vezao ju je za stablo i potom se nad njom iživljavao, a sve je to prekinuo mještanin koji je slučajno naišao i vidio vozilo.

Siniša Adamić

S.A. (44) ispričao mu je kako je zbog probavnih problema tu zastao, a u međuvremenu se djevojka oslobodila i pobjegla. Policiji je ispričala stravičan događaj, a oni su ga uhapsili.

Komentari

Leave a Reply

Vaša email adresa neće biti objavljivana.