Globus

Kampanja "budućnost srbije"

Dodik se obratio na velikom Vučićevom skupu u Beogradu

19/04/2019

Kada sam prvi put pričao s Vučićem, odmah je rekao: idemo u to, kazao je Dodik

U Beogradu je počeo skup u okviru kampanje “Budućnost Srbije” predsjednika Aleksandra Vučića. Pristalice SNS-a ispunile su plato ispred Doma Narodne skupštine.

Skup u centru Beograda počeo je emitovanjem video spota o Vučićevoj kampanji “Budućnost Srbije” i izvođenjem državne himne “Bože pravde”.

Narodni poslanik i urednik Nove srpske političke misli Đorđe Vukadinović kaže za N1 da je Budućnost Srbije od početka propagandna akcija SNS-a u funkciji veličanja lika i djela i kulta Aleksandra Vučića.

Vukadinović smatra da je jedini smisao ovog mitinga, ali i onog u Novom Sadu, pokazivanje mišića – da se pokaže da je njih više.

To mjerenje mišića Vukadinovića podsjeća “na onaj basket koji je igrao Vučić sa onim klincem” – koliko je ravnopravna ta utakmica, toliko je ravnopravno i ovo.

Na skupu je izmeđ ostalih prisutan i predsjedavajući Predsjedništva BiH Milorad Dodik. Obratio se prisutnima.

“Ovo je veličanstveni prizor koji govori o jedinstvu Srba. Došao sam da isporučim ljubav iz Republike Srpske za srpski narod i rukovodstvo, koja stalno jača. Republika Srpska nije dozvolila da BiH prizna Kosovo. I mi kažemo glasno i jasno: nećemo u NATO! Mi smo svoju odluku donijeli i mi ćemo pratiti Srbiju. Srbija je zemlja u koju smo mi zagledani. Hvala Vučiću što je pokrenuo mnoge projekte u RS-u. Hvala gospodinu Vučiću za nešto posebno: rođen sam ispod Kozare, nedaleko je Jasenovac. Tamo nas je pobijeno preko 500 hiljada. Bivši komunistički režim nam nije dao da se o tome priča. Kada sam prije 10 godina dolazio da to obilježimo na pravi način, ovdje u Beogradu su mi tada rekli da to nije dobro, da je bolje da “ne vrijeđamo Hrvate”. Kada sam prvi put pričao s Vučićem, odmah je rekao: idemo u to, kazao je Dodik.

Cjenovnik na Vučićevom skupu: “Aco Srbine” jeftinije od nošenja barjaka (FOTO)

Komentari

Leave a Reply

Vaša email adresa neće biti objavljivana.