Vremenska prognoza Stanje na putevima Kursna lista

karlovac

Državljanin Bosne i Hercegovine uhvaćen u Hrvatskoj sa 549 šteka i 39.000 komada cigareta

cigarete-ilustracija-pixsell

Policajci od istražnog suca dobili su nalog za pretragu vozila u kojem su pronašli 549 šteka raznih cigareta te 39.000 komada cigareta u 195 kartonskih kutija

Zbog nedozvoljene trgovine slijedi progon 32-godišnjem državljaninu BiH koji je u automobilu kroz Karlovačku županiju u Hrvatskoj krijumčario 549 šteka i 39.000 komada raznih cigareta u 195 kartonskih kutija, bez markica Ministarstva finansija RH.

Karlovačka policija u srijedu je saopćila da je osumnjičenoga ovoga ponedjeljka na odmorištu autoceste Vukova Gorica u automobilu dubrovačkih registracija zaustavila Mobilna jedinica za provedbu nadzora državne granice, prenosi Hina.

U automobilu su uočili veću količinu cigareta bez hrvatskih markica.

Policajci iz Duge Rese od istražnog suca dobili su nalog za pretragu vozila u kojem su pronašli 549 šteka raznih cigareta te 39.000 komada cigareta u 195 kartonskih kutija.

Zbog sumnje da je 32-godišnjak počinio kazneno djelo nedozvoljene trgovine protiv njega će nadležnom državnom odvjetništvu biti podnesena kaznena prijava, dok će Ministarstvu financija RH biti proslijeđeno izvješće radi naplate trošarina.