Vremenska prognoza Stanje na putevima Kursna lista

zadar

Grana razbila staklo na autu u vožnji, mladići uplašeno bježali

zadar

Na snimci se vidi kako je velika grana pala na automobil u vožnji i razbila mu zadnje staklo. Prestrašeni vozač i suvozač odmah su izletjeli iz vozila i pobjegli ostavivši auto nasred ceste

Snažna oluja pogodila je jučer navečer zadarsko područje i napravila ogromnu štetu. Vjetar je srušio brojna stabla. Čitateljica 24sata.hr snimila sinoć oko 23 sata ovaj snimak u Zadru.

Na snimci se vidi kako je velika grana pala na automobil u vožnji i razbila mu zadnje staklo. Prestrašeni vozač i suvozač odmah su izletjeli iz vozila i pobjegli ostavivši auto nasred ceste.

– U pet minuta cijeli grad se okrenuo naopako. Cijeli dan je bilo prekrasno vrijeme, a onda navečer odjednom haos. Sjedili smo u kafiću i snažan vjetar je otkinuo ogromnu granu koja je pala na automobil u vožnji. Iz njega su izašla dvojica mladića koji su dotrčali u kafić kako bi se zaštitili od tuče – ispričala je čitateljica koja je snimila šokantan video.

Dodala je kako mladići srećom nisu ozlijeđeni, samo su se jako preplašili. Nakon što se vjetar malo smirio, sjeli su oštećeni automobil i odvezli se.