Vremenska prognoza Stanje na putevima Kursna lista

potraga za napadačima

Haos u Podgorici: Neredi na sve strane, snimljeno kako brutalno tuku mladića (VIDEO)

podgo

Na snimku se vidi kako više muškaraca trči za njim bulevarom – jedan ga sustiže, baca na ulicu, a potom ga više njih udara rukama i nogama

Više za sada nepoznatih muškaraca napalo je dvadesetogodišnjaka u podgoričkom naselju City kvart, saopšteno je iz crnogorske policije.

“Oštećenog smo zatekli na mjestu gdje je bio incident, i trenutno se radi na slučaju”, rečeno je iz policije.

Na snimku se vidi kako više muškaraca trči za njim bulevarom – jedan ga sustiže, baca na ulicu, a potom ga više njih udara rukama i nogama.

Iz Uprave policije nezvanično je rečeno da je dvadesetogodišnjak lakše povrijeđen, ali nisu saopštili njegov identitet niti kako je došlo do incidenta.

Policija je istovremeno na drugoj lokaciji – u Donjoj Gorici spriječila pokušaj kamenovanja navijača vaterpolo reprezentacije, koji su se vraćali na Cetinje i u Centar bezbjednosti zbog toga privela jednog mlađeg muškarca.

Prema nezvaničnim informacijama do incidenta je došlo i na Zabjelu, gdje je više lica pokušalo da kamenuje kolonu vozila, u čemu je spriječeno efikasnom reakcijom policije. Dio lica se udaljio sa lica mjesta, dok je pet osoba dovedeno na informativne razgovore u službene prostorije Centra bezbjednosti Podgorica.

Svi se ovi događaji, po svemu sudeći, mogu povezati sa dočekom vaterpolista Crne Gore