Ostali sportovi

srebrni s evropskog prvenstva

Pogledajte kako su u Mostaru dočekani hrvatski rukometaši (FOTO)

27/01/2020

Na doček u Mostar stigli su: Igor Karačić, Marino Marić, David Mandić i Josip Šarac

Više hiljada ljudi okupilo se u Mostaru na Vojničkom igralištu u kampusu mostarskoga sveučilišta gdje su dočekali rukometaše koji su porijeklom iz BiH, a koji su s Hrvatskom osvojili srebro na Europskom prvenstvu.

Na doček u Mostar stigli su: Igor Karačić, Marino Marić, David Mandić i Josip Šarac.

-Nismo mogli donijeti zlato, ali moram reći mojim momcima i reprezentaciji kapa do poda jer su ginuli za Hrvatsku i čestitam im na tome. Hvala što ste nas došli podržati u ovolikom broju- obratio se Mostarcima David Mandić.

Svoje zadovoljstvo tolikim brojem okupljenih nije krio ni Mostarac Marino Marić.

– Cijela Hercegovina je tu, volim vas sve jer ste nam ovim dočekom pokazali da ste vidjeli da smo dali zadnji atom snage – rekao je Marić koji je zapjevao ”Tiho tiho teče Neretva”.

Igor Karačić, koji je izabran u najbolju ekipu Europskog prvenstva, dočekan je posebnim ovacijama.

-Izrazita mi je čast što sam s vama ovdje, ponosan sam i ovaj doček nam je veliki vjetar u leđa. Mi smo kao klinci prije 20-ak godina na ovom igralištu započeli svoje prve korake, trčali na betonu koji nije ovako dobar kao što je sad i evo Marino i ja smo doživjeli da nas Mostar dočeka ovako. Hvala vam od srca- kazao je Karačić.

Navijači su stigli iz cijele BiH – sa zastavama Hrvatske i natpisima gradova Ljubuški, Čapljina, Posušje, Vitez…te transparenata u znak potpore igračima iz Hercegovine.

Komentari

Leave a Reply

Vaša email adresa neće biti objavljivana.