Vremenska prognoza Stanje na putevima Kursna lista

samoubistvo

Horor u centru Beograda: Muškarac ispred Skupštine Srbije pucao sebi u glavu

srbijaaa

Kako javlja Blic, tri policijska automobila se nalaze parkirana na samom platou, a pripadnici MUP-a Srbije ne dozvoljavaju pešacima da se tuda kreću

Ispred Doma Narodne skupštine u Beogradu, na Trgu Nikole Pašića, večeras oko 18.40 sati, jedna osoba je izvršila samoubistvo, javio je Blic.

Muškarac od oko 50 godina, prema istom izvoru, pucao je sebi u glavu na stepenicama srpskog parlamenta, naočigled mnogobrojnih prolaznika u ovom dijelu grada.

– Za sada nepoznati muškarac, starosti oko 50 godina, izvršio je samoubistvo oko 18.40 sati ispred Doma Narodne skupštine u Beogradu. On je, kako se sumnja, pucao sebi u predjelu usta iz vatrenog oružja, a od zadobijenig povreda preminuo je na licu mjesta. Policija trenutno obavlja uviđaj i utvrđuje sve okolnosti ovog događaja – saopštili su iz MUP-a Srbije.

Sa lica mjesta (FOTO: Kurir.rs)

Kako javlja Blic, tri policijska automobila se nalaze parkirana na samom platou, a pripadnici MUP-a Srbije ne dozvoljavaju pešacima da se tuda kreću.

– Naša ekipa je na terenu, ali nikakvih drugih informacija nemamo – rekli su iz Hitne pomoći.

Ljudi koji su se zatekli kod Doma Narodne skupštine, kažu da ništa nisu primjetili dok nije došla policija.

– Nije bilo nikakve buke. Samo sam vidjela da dolaze policijski automobili – kaže žena koja iz radnje u neposrednoj blizini.