Vremenska prognoza Stanje na putevima Kursna lista

rijeka

Horor u Hrvatskoj: Pijani “prijatelji” bacili muškarca u more, on se utopio

200253_4f545bbba7db7349aac8

“Iako na prvu se činilo da je sve u redu jer je čovjek nastavio plivati, nakon samo 20 sekundi tijelo je postalo beživotno”

Na plaži na Pećinama pored hotela Jadran u Rijeci sinoć se utopio muškarac. Kako piše Novi list, u more ga je gurnula grupa muškaraca. Događaj su potvrdili iz Policijske uprave primorsko-goranske, a uviđaj je još u tijeku.

Sve je na društvenim mrežama opisao jedan od svjedoka:

“Nažalost svjedočio sam tragičnom događaju. Kao i uvijek pa tako i danas odlučio sam nakon treninga otići na more radi rekuperacije. Prilikom dolaska na Pećine (stijene blizu Jadran hotela) uočio sam vidno pijanu ekipu od njih 4-5 koji su imali oko 30-40 godina.

Nakon nekoliko minuta ista ekipa dolazi i guraju svog “prijatelja” nasilno u more. Iako na prvu se činilo da je sve u redu jer je čovjek nastavio plivati, nakon samo 20 sekundi tijelo je postalo beživotno.

Pošto je teren sam po sebi loš (duboko more i samo stijene) odlučio sam pomoći čovjeku. Nekako smo ga izvukli van i okrenuli ga na bok, pulsa nije bilo.

U tom trenutku dolazi hitna pomoć i kreću s reanimacijom, ali nažalost bilo je prekasno. Kada sam davao iskaz policiji cijelo vrijeme su mi dobacivali “mulac šta glumiš”, “nemoj da podivljam pa će gospoda policija morat’ pucat’ po meni”. Kako sam čuo, ista ekipa ima podeblji policijski dosje pa čak i zatvorski.

Jedan život je izgubljen, ali se nadam da će odgovorni znat kazniti ovo”, napisao je mladi Riječanin.