Vremenska prognoza Stanje na putevima Kursna lista

Andrej Plenković

Hrvatska produžila postojeće mjere, ponovo uvode i konferencije za medije

plenkovic

Od ponedjeljka u 11 sati Stožer civilne zaštite vratit će se konferencijama za medije u terminima ponedjeljak, srijeda, petak

Hrvatski premijer Andrej Plenković u nedjelju je nakon sastanka sa članovima nacionalnog Stožera civilne zaštite najavio da će se sutra produžiti trajanje protuepidemijskih mjera, razmotrit će se i dodatne, a Stožer će ponovno održavati konferencije za medije, tri puta sedmično.

“Stožer je najavio da će sutra krenuti s produženjem svih postojećih mjera. Razmatraju se eventualne dodatne mjere koje bi mogle ići u pogledu razmatranja opcija i konzultacija s ministrom nauke i obrazovanja oko online nastave na univerzitetima i mjere je koje se odnose na mogućnosti rada od kuće”, rekao je Plenković nakon sastanka s Nacionalnim stožerom civilne zaštite.

Od ponedjeljka u 11 sati Stožer civilne zaštite vratit će se konferencijama za medije u terminima ponedjeljak, srijeda, petak, dodao je.

Plenković je upozorio da je situacija i dalje ozbiljna te ocijenio da je zdravstveni sistem u stanju izdržati pritisak epidemije, javila je Hina.