Globus

bio na adria touru

Hrvatski premijer danas će biti testiran na korona virus

22/06/2020

Dio igrača Adria Toura i uži tim koji prati igrače, njih 22, sinoć su u zadarskom HZJZ-u testirani na covid-19, nakon saznanja da je bugarski teniser Grigor Dimitrov također pozitivan

Hrvatski premijer Andrej Plenković nije bio u kontaktu sa zaraženim teniserima na teniskom turniru Adria Touru u Zadru, ali će se uprkos tome testirati na covid-19, izvijestio je glasnogovornik Vlade RH Marko Milić.

“Premijer Plenković je u subotu popodne na Adria Touru u Zadru boravio oko 45 minuta i nije bio u kontaktu sa zaraženim teniserima, Grigorom Dimitrovom i Bornom Čorićem”, izvijestio je Milić.

Dodao je da je Plenković tokom posjeta Adria Touru kratko razgovarao s teniserima Novakom Đokovićem i Goranom Ivaniševićem, oko tri minute, a potom se pozdravio u prolazu s Marinom Čilićem, istaknuvši da nije bilo rukovanja niti bliskog kontakta.

“Premda nije bio u kontaktu sa zaraženima, ali s obzirom na situaciju sa širenjem zaraze u Zadru, premijer će se danas testirati na covid-19”, poručio je Milić.

Dio igrača Adria Toura i uži tim koji prati igrače, njih 22, sinoć su u zadarskom HZJZ-u testirani na covid-19, nakon saznanja da je bugarski teniser Grigor Dimitrov također pozitivan.

Rezultati su pokazali da su trojica, od kojih je jedan hrvatski teniser Borna Ćorić, pozitivni na koronavirus, objavili su danas organizatori Adria Toura.

Uz Ćorića, koji je igrao protiv Dimitrova, pozitivan je Marco Panichi, kondicijski trener Novaka Đokovića i Christian Groh, trener Grigora Dimitrova.

Komentari

Leave a Reply

Vaša email adresa neće biti objavljivana.