Vremenska prognoza Stanje na putevima Kursna lista

"Trebala mu droga"

Ispovijest majke monstruma koji je golim rukama ubio svoju bebu

farid

On je svoju bebu brutalno pesnicama udarao po tijelu jer ga je, kako navode njegovi članovi porodice, “nervirala što plače”

Ferdi Jašari (22) iz Beograda uhapšen je zbog sumnje da je pesnicama ubio svoju petomjesečnu bebu, koja je od teških povreda preminula u Zemunskoj bolnici.

Stravično ubistvo petomjesečne bebe dogodilo se prije sedam dana, 23. novembra, u kući u Zemunu, u kojoj je otac monstrum živio sa suprugom Milenom i njihovo dvoje djece – sinom (3) i petomjesečnom kćerkicom Leonorom, piše Blic.rs.

Kako se nezvanično saznaje, on je svoju bebu brutalno pesnicama udarao po tijelu jer ga je, kako navode njegovi članovi porodice, “nervirala što plače”. Od batina beba je dobila prelom rebara, te je ubrzo po prijemu preminula u Zemunskoj bolnici. Iako se, kako se saznaje, po prijemu u bolnicu sumnjalo da je beba preminula od upale pluća, obdukcija je pokazala da je nesrećna djevojčica brutalno ubijena.

Oca monstruma je prijavila njegova majka Afrodita.

– Bila sam u Njemačkoj kada su mi sin i snaha Milena javili da je Leonora preminula. Oni su mi rekli da je umrla jer se razboljela, da je snaha odvela bebu kod ljekara, a ljekari nisu htjeli da je prime u bolnicu. Odmah pošto sam čula strašne vijesti, krenula sam put Srbije da bih sahranila svoju malenu unuku – priča Afrodita za “Blic”.

Prema njenim riječima, kada je u ponedjeljak stigla u Beograd, primjetila je da se nešto čudno dešava. Sin joj je bio drugačiji, policija je dolazila u kuću gde je živio…

– Kada je policija došla, snaha je rekla mom sinu da se pravi da je komšija. U prvu ruku nisam znala o čemu se radi. Sačekala sam sahranu, da sahranim moje milo dijete – priča ova žena.

Beba umrla u najgorim bolovima i mukama

Poslije sahrane, nakon što se porodica okupila na ručku, kako priča, njen sin je posegnuo za flašom rakije. Upravo tada ova žena je saznala stravične vijesti – Ferdi je ubio njeno unuče.

– Odvela sam ga u stranu, prilično pripitog i rekla da mi kaže šta se desilo. Tada je on krenuo. Rekao mi je da je tog dana spavao kada je beba počela da plače histerično. Probudio se. Trebala mu je droga. Imao je krizu, a beba je plakala. Tada ju je u nervnom rastrojstvu udario… – kaže ona.

I dalje u šoku i neverici zbog stravične tragedije i zločina koji je zadesio njenu porodicu, ova žena objašnjava da mu je tada rekla da mora da ga prijavi policiji, da mora da odgovara za zločin.

– To sam i uradila. Prijavila sam ga. Mora da dobije kaznu koju zaslužuje, ali kazniće ga i onaj gore. On će ga najviše kazniti – kaže naša sagovornica.

Otac monstrum odmah potom je uhapšen,

Žena ga prijavljivala policiji

Ferdi Jašari poznat je policiji odranije. Njegova žena prijavila ga je prošle godine zbog nasilja u porodici. Takođe, hapšen je zbog teških krađa. Kako pričaju njegove komšije, a što potvrđuje i njegova majka, protiv njega se vodi i postupak jer je prije nekoliko mjeseci nakon kraće svađe sjekirom udario u glavu svog komšiju.