horor u londonu

Jedan imao dvije, drugi pet godina: Pronađena tijela dvojice dječaka, uhapšena žena

Engleska: Žena umrla od uboda nožem, policija uhitila osumnji?enog za ubojstvo
Notting Hill stabbing A police officer in a forensic suit at the scene in St Luke's Road, Notting Hill, west London, where a woman, believed to be in her 70s, has died from stab wounds after officers from the Metropolitan Police were called on Saturday afternoon to reports of a disturbance. A man in his 20s has been arrested on suspicion of murder. Picture date: Saturday August 14, 2021. Kirsty O'Connor Photo: PA Images/PIXSELL

Policija je saopćila kako je nedugo nakon pronalaska tijela uhapsila ženu koja bi mogla imati veze sa smrću dječaka

Policija je pokrenula istragu oko smrti dvoje djece u istočnom Londonu. Naime, jučer su oko 14 sati pozvane hitne službe na adresu u Dagenhamu, gdje su otkrivena tijela dvojice dječaka.

Jedan je imao dvije godine, a jedan pet godina.

Policija je saopćila kako je nedugo nakon pronalaska tijela uhapsila ženu koja bi mogla imati veze sa smrću dječaka.

Do žene je policija došla nakon što je pozvana da postupa u slučaju narušavanja javnog reda i mira nešto dalje od mjesta smrti dječaka.

Dodali su kako je uhapšen i jedan muškarac te da su i žena i muškarac bili poznati djeci. Nisu naveli nikakve druge informacije osim da će ostati u pritvoru.

– Ovo je vrlo uznemirujuće. Ima mnogo neodgovorenih pitanja. U ovoj fazi ne traži se niko drugi za koga se sumnja da bi mogao imati veze sa smrću – rekao je Sky Newsu detektiv koji radi na slučaju.