Globus

Tragedija u Srbiji

Jezivi prizori nesreće u kojoj su ugašena četiri mlada života (FOTO)

27/07/2019
Foto: Blic.rs

Automobil “ford fiesta” šabačkih registracija se isprevrtao nekoliko puta a, od siline udara, iščupao je stub javne rasvjete u koji se zakucao

U teškoj saobraćajnoj nesreći koja se rano jutros dogodila kod Šabca, poginule su tri djevojke i mladić, dok se jedna djevojka, koja je i bila za volanom, bori za život.

Prema saznanjima Blica, horor nesreća u kojoj je na mjestu izgubljeno četiri mlada života, dogodila se na oko kilometar od mjesta u kome su ono živjeli.

Automobil “ford fiesta” šabačkih registracija se isprevrtao nekoliko puta a, od siline udara, iščupao je stub javne rasvjete u koji se zakucao. Kuća koja se nalazi u blizini mjesta straviče nesreće ostala je bez struje. Na licu mjesta zatečeni su jezivi prizori.

Foto: Blic.rs

Do sudara je došlo u pet sati, a pretpostavlja se da su se nastradali vraćali iz noćnog provoda.

U kolikima je bilo petoro mladih, koji su svi starosti između 18 i 20 godinu. Za volanom je bila djevojka koja je jedina preživjela stravičan udes, ali je sa teškim povredama, prevežena u bolnicu.

Foto: Blic.rs

U kolima se nalazila i njena rođena sestra koja je na mjestu ostala mrtva. Na mjestu je stradalo i ostalih troje putnika.

Kako je prenio RTS, na vozačevom mjestu nalazila se djevojka koja je u teškom stanju prevezena u šabačku bolnicu.

Foto: Blic.rs

Život su izgubile tri djevojke i mladić koji su se takođe nalazili u kolima.

Tri djevojke i mladić poginuli u stravičnoj saobraćajnoj nesreći

Komentari

Leave a Reply

Vaša email adresa neće biti objavljivana.